Солістка гурту «Мірамі» - Оксана Підвишенна » Володимирецький ліцей "Колегіум"
Володимирецький ліцей "Колегіум"
25 жов 2017

Солістка гурту «Мірамі» - Оксана Підвишенна

Оксана народилася 19 квітня 1998 року в селі Суховоля Володимирецького району Рівненської області. Дівчина дуже талановита, її добре серце і чарівна усмішка завжди створюють глядачам та друзям гарний настрій. У 2012 – 2015 роках Оксана навчалася у Володимирецькому районному колегіумі, у закладі, який, як вона вважає, сприяв її творчому та особистісному розвитку. Юна співачка брала участь у багатьох конкурсах та змаганнях районного, обласного та всеукраїнського рівнів. Два роки поспіль виборювала 3 місце у районному конкурсі читців-декламаторів «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській». Особливо плідним на перемоги був для Оксани 2012 рік: вона стала дипломантом міського конкурсу «Міс «Золота осінь» - 2012» (м. Кузнецовськ); посіла 2 місце в міському вокальному конкурсі «Юна зірка» (м. Кузнецовськ); у складі команди ЮІР стала призером обласного конкурсу (м. Рівне). У складі команди «Ватра» виборола 3 місце серед юних пожежників Рівненщини, а також 1 місце на обласному та 4-е – на всеукраїнському етапах конкурсу екологічних агітбригад.
2013 рік теж був не менш насиченим, адже для Оксани Підвишенної він увінчався черговими здобутками, а це: зйомки фільму «Злата», де Оксана зіграла головну роль; запис диска «Я дарую вам весну…»; перемога у районному конкурсі художньої самодіяльності (номінація «Солісти»); участь у районних фестивалях «Бурштиновий шлях» та «Біле озеро», у Всеукраїнському фестивалі дружин юних пожежників.
У 2014 році Оксана стала переможцем П'ятого Всеукраїнського вокально-хореографічного конкурсу "Твій шанс" у місті Луцьк (ІІІ-е місце). Своїми досягненнями Оксана Підвишенна завдячує батькам та вчителям, адже саме вони завжди підтримують її і допомагають розвиватися.
Сьогодні Оксана Підвишенна успішно поєднує свою сольну кар’єру з навчанням в Національному університеті «Львівська Політехніка» на економічному факультеті. Концерти, зйомки кліпів – усе це дає можливість здобути неоціненний досвід та нові враження. Дуже багато шанувальників група «Мірамі» має у Польщі, де дівчата часто виступають із концертами, тому тексти пісень виконують і польською мовою. Пісні для дівчат пишуть продюсери та друзі. Оксана ділиться, що від того часу, як вона стала солісткою гурту, у неї побільшало шанувальників, особливо у Фейсбуці. Також пощастило познайомитися з такими зірками шоу-біснесу як Павло Табаков, Ірина Федишин, Ivan Navi. Оксана тішиться, що родина підтримує її вибір і що дівчина фінансово незалежна. Про свої плани на майбутнє співачка не розголошує. Колектив колегіуму у свою чергу радіє успіхам Оксани і завжди буде радий бачити її у стінах рідної школи.
Кліп «Інстиктивно» за участю Оксани Підвишенної можна побачити за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=HXlOLgh4euo


Солістка гурту «Мірамі» - Оксана Підвишенна

Солістка гурту «Мірамі» - Оксана Підвишенна

Солістка гурту «Мірамі» - Оксана Підвишенна

Солістка гурту «Мірамі» - Оксана Підвишенна

Солістка гурту «Мірамі» - Оксана Підвишенна

Солістка гурту «Мірамі» - Оксана Підвишенна

Солістка гурту «Мірамі» - Оксана Підвишенна
скачать dle 10.4фильмы бесплатно
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми радимо Вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Додати коментар

І'мя:*
E-Mail:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *
оновити, якщо не видно коду